Pravila korištenja klupske kartice B612

Opće odredbe

* Strip-knjižara Asteroid B612 d.o.o. (u daljnjem tekstu Izdavatelj) isključivi je izdavatelj i nositelj svih prava programa Klub B612 (u daljnjem tekstu Klub) i klupske kartice – kupona za ostvarivanje gotovinskog popusta (u daljnjem tekstu Kupon). Izdavatelj pridržava pravo jednostrano promijeniti uvjete izdavanja Kupona, u svakome trenutku povući Kupone iz optjecaja ili ih proglasiti nevažećima te djelomično ili u cijelosti ukinuti i/ili promijeniti pojedine programske sastavnice Kluba.

* Članom Kluba može postati svaka pravna ili punoljetna fizička osoba - kupac Strip-knjižare Asteroid B612 (U daljnjem tekstu Knjižara), neovisno o državljanstvu i/ili državi/teritoriju boravišta/prebivališta, koji je ostvario kupovinu u iznosu od najmanje 7 € (ne računajući troškove dostave, u slučaju internetske narudžbe ili narudžbe putem telefona), neovisno o obliku plaćanja (gotovina ili kreditne/debitne kartice) ili načinu kupovine (osobno u Knjižari ili putem narudžbe).

* Za članstvo u Klubu nije se potrebno registrirati, nije potrebno popunjavati pristupnicu niti davati osobne podatke, a ostvareni bodovi/žigovi ne zastarijevaju za vrijeme trajanja programa.

Ostvarivanje bodova/žigova

* Pravo na bodove/žigove kupac ostvaruje kupnjom u Knjižari, ukoliko iznos računa prelazi propisani iznos.

Kupci u knjižari pritom dobivaju odgovarajući broj žigova na poleđini Kupona.

* U slučaju internetskih narudžbi ili narudžbi putem telefona, ne izdaju se kuponi, a Izdavatelj se obvezuje bilježiti i pratiti bodove prilikom svake kupovine.

* Posjedovatelj Kupona/član Kluba mora potrošiti najmanje 7 € na jednom računu (ne računajući troškove dostave, u slučaju internetske narudžbe ili narudžbe putem telefona), kako bi ostvario pravo na 1 bod/žig. Za svakih daljnjih 7 € na istom računu, kupac ostvaruje pravo na 1 dodatni bod (npr. 0-6,99 € = 0 bodova/žigova, 7–13,99 € = 1 bod/žig, 14-20,99 € = 2 boda/žiga, 21-27,99 kn = 3 boda/žiga itd).

* Obračun bodova/žigova ne mijenja se u slučaju da kupovina sadrži artikle na promotivnim akcijama ili s popustima. Bodovi se obračunavaju na iznos ukupne ostvarene, a ne pune cijene kupljenih artikala.

Ostvarivanje gotovinskog popusta

* Nakon ostvarenih 20 bodova/žigova, član ostvaruje pravo na gotovinski popust od 7 € na prvu sljedeću kupovinu po izboru.

* Bodovi/žigovi ne mogu se zamijeniti za gotovinu, a minimalni iznos računa na kojemu se može iskoristiti gotovinski popust je 7 € (ne računajući troškove dostave, u slučaju internetske narudžbe ili narudžbe putem telefona).

* U slučaju posjedovanja više ispunjenih Kupona, član Kluba ostvaruje kumulativni popust, a minimalni iznos računa na kojemu se on može iskoristiti mora biti jednak ili viši od ukupnog popusta (ne računajući troškove dostave, u slučaju internetske narudžbe ili narudžbe putem telefona).
Primjerice, za 3 ispunjena kupona popust je 21 €, a najmanji iznos računa na kojemu se on može iskorisititi je 21 € (ne računajući troškove dostave, u slučaju internetske narudžbe ili narudžbe putem telefona).

* Članovi ostvaruju bodove/žigove isključivo na temelju ukupnog iznosa za kupljenu robu (ne računajući troškove dostave, u slučaju internetske narudžbe ili narudžbe putem telefona), neovisno o tome sadrži li kupovina artikle na promotivnim akcijama/s popustima ili ne.

* Gotovinski popust od 7 € također se obračunava na bilo koji račun koji prelazi propisanu donju granicu od 7 €, neovisno o tome sadrži li artikle na promotivnim akcijama/s popustima ili ne.

* Pri ostvarivanju gotovinskog popusta, korisnik Kupona je dužan popunjeni Kupon predati u Knjižari. U slučaju da je pri ostvarivanju popusta ispunio minimalne uvjete iz druge točke Općih odredbi (plaćeni iznos nakon nakon obračuna popusta iznosi najmanje 7 €, ne računajući troškove dostave, u slučaju internetske narudžbe ili narudžbe putem telefona) izdaje mu se novi.

Završne odredbe

Izdavatelj zadržava pravo da sva ovdje navedena pravila o obračunavanju i korištenju bodova/žigova jednostrano promijeni. Izdavatelj će u slučaju promjene navedenih pravila o tome obavijestiti članove putem obavijsti na internetskim stranicama Knjižare (http://www.skab612.com).

Preuzimanjem praznog Kupona korisnik bezuvjetno prihvaća ova pravila.

| Uvjeti poslovanja i korištenja | Reklamacije i povrati | Izjava o privatnosti |
| www.skab612.com | ©2011.-2024. | Web: VJ |
| Sva prava zadržana, Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. | OIB: 89613690552 |