INFORMACIJE I PRODAJA

E-mail: skab612@gmail.com

Telefon: +385 (0)1/481-96-36

Mobitel: +385 (0)91-481-96-36

E-mail: skab612@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/skab612Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o.
društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Branimirova 9, 10000 Zagreb

Adresa poslovnice: Gajeva 17, 10000 Zagreb

OIB: 89613690552
MBS: 080751839
Žiro račun u Raiffeisen BANK Austria d.d. Zagreb: 2484008-1105707042
Swift: RZBHHR2X
IBAN: HR0524840081105707042

Članovi uprave: Vedran Jelenić

Temeljni kapital od 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti.

STRIP KNJIŽARA ASTEROID B612 društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge upisano je pri Trgovačkom sudu u Zagrebu.UVJETI POSLOVANJA I KORIŠTENJA

Molimo, pažljivo pročitajte uvjete korištenja!

Na uvjete poslovanja primjenjuju se odredbe čl. 36. do čl. 55. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine 79/2007 i 89/2009, nastavno dalje: ZZP), glava VII. - Ugovor sklopljen na daljinu.

OPĆENITO

Kupac

Kupac je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske ili u inozemstvu, te koja izvrši narudžbu i plaćanje na žiro račun Strip knjižare Asteroid B612 d.o.o. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Svaki kupac prilikom narudžbe mora ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge, te odgovara za ispravnosti istih.

Potrošač

Potrošač je u smislu Zakona o zaštiti potrošača svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu u svrhe koje nisu namijenjene njegovoj poslovnoj djelatnosti niti obavljanju djelatnosti slobodnog zanimanja.

Prodavatelj

Prodavatelj je Strip knjižara Asteroid B612 društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, Branimirova 9, 10000 Zagreb, OIB: 89613690552, MBS: 080751839, koja je ujedno i vlasnik ovih web stranica.

Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. se obvezuje na poslovanje u skladu s legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. se obvezuje na zaštitu privatnosti podataka kupaca, te očuvanja tajnosti njihova identiteta.

Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. se obvezuje na isporuku sukladno traženjima kupaca, te podacima koje kupac navodi u svom korisničkom računu.

Ako koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaš korisničko ime i lozinku.

Nije dopušten bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sistem poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka, te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama. Stranice www.skab612.com su u vlasništvu Strip knjižare Asteroid B612 d.o.o. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Fotografije i opisi

Na stranicama Strip knjižara Asteroid B612 nastojimo što točnije navesti karakteristike proizvoda, no zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda, pa vas molimo da nas, ako iste primijetite, odmah obavijestite na naš e-mail skab612@gmail.com.

Postupak kupovine i dostave

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, maloljetnici i poslovno nesposobne osobe ne mogu vršiti kupnju na daljinu (odredbe članka 3. glave 1. i posebno glave 7. vezano za Ugovor na daljinu), te korisnički račun u njihovo ime može otvoriti samo zakonski zastupnik ili skrbnik uz predočenje valjane dokumentacije.

Kako naručiti?

Sve narudžbe vrše se putem telefona, e-maila ili u samoj poslovnici. Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. ne posjeduje online trgovinu. Svi artikli na ovoj stranici kao i cijene izražene su isključivo u informativne svrhe. Za artikle koje ste zainteresirani možete zatražiti predračun, plaćanje možete izvršiti na naš žiro račun.

Isporuka

Narudžbe otpremamo po vidljivosti uplate na naš račun. Uobičajeni rok za provedbu prijenosa sredstava je jedan radni dan pri uplati u bankama, te dva dana pri uplati u poslovnicama Hrvatske pošte. Ova informacija je informativnog karaktera i Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. ne mogu biti odgovorni za trajanje prijenosa sredstava u bankovnom sustavu.

Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. se obvezuje isporučiti robu u najkraćem mogućem roku. Zaprimljene marudžbe nastojimo otpreminiti u roku 24 sata.

Ukoliko je uslijed greške ili previda na našoj web stranici istaknuta kriva cijena, Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. zadržava pravo na izmjenu cijene. U slučaju neispravne cijene obvezujemo se informirati vas i ponuditi rješenje situacije – potvrdu ili odustajanje od narudžbe.

Nakon evidencije uplate, pošiljka se predaje Hrvatskoj pošti (ili drugoj kurirskoj službi ukoliko je tako prethodno dogovoreno). Pošiljka se šalje na adresu navedenu u narudžbi.

Poštarina se naplačuje prema cijeniku Hrvatske pošte (ili druge kurirske službe ukoliko je tako prethodno dogovoreno).

Izračun cijene slanja pošiljke:

* Hrvatska pošta
* Tisak-paket

Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. posluje u skladu sa važećim propisima i zakonima Republike Hrvatske. Za ovu Internet trgovinu vrijede slijedeće odredbe Zakona o zaštiti potrošača: članak 3. glava 1. i glava 7. vezano za Ugovor na daljinu.

Narudžba, pakiranje, preuzimanje, dostava

- Minimalna narudžba poštom, Tiskom ili drugom kurirskom službom je 50 kn.
- Naručene artikle pakiramo i šaljemo na adresu navedenu kao adresa isporuke u narudžbi.
- Naručeni artikli se mogu preuzeti i na prodajnom mjestu (u tom slučaju poštarina se ne obračunava).
- Cijena dostave se naplačuje prema cijeniku Hrvatske pošte (ili druge kurirske službe ukoliko je tako prethodno dogovoreno).
- Stalni kupci, članovi Kluba B612 mogu ostvariti dodatne popuste (vidi stranicu "Klub B612").REKLAMACIJE I POVRATI

Ako ste iz nekog razloga nezadovoljni našom uslugom ili kupljenim proizvodom, molimo Vas da nam se obratite na mail skab612@gmail.com ili na telefon 01/481-9636.

Vaše pritužbe i reklamacije ćemo uvažiti u slučaju da nismo ispoštovali bilo koji dio ugovoren u narudžbi ili Vam zabunom isporučili pogrešan ili neispravan proizvod. Naša je obveza pokušati riješiti Vaše reklamacije u dogovoru s dobavljačima (ako je proizvod s greškom) ili samostalno (ako je naša pogreška). Reklamacije na artikle priznajemo samo ako je artikal neispravan ili oštećen. Molimo Vas da po primitku pregledate primljene artikle i u roku od 48 sati reklamirate ako nešto nije u redu. Utvrdimo li da je artikal oštećen ili neispravan kupcu nudimo zamjenu ili povrat novca. Ako smo zabunom poslali pogrešan ili neispravan artikl, povrat vršimo o našem trošku.

U slučaju povrata ispravne robe proizvodi moraju biti u neoštećenoj i originalnoj ambalaži (ambalaža može biti samo pravilno otvorena). Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na našu adresu. Povrat robe isključuje robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac.

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne naručene robe, trošak povratne dostave ide na Vaš trošak. Povrat mora biti unaprijed dogovoren. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenih proizvoda Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat sredstava u roku 2 radna dana od postizanja dogovora isključivo na račun s kojeg su sredstva uplaćena. U slučaju neiznalaženja rješenja, nadležan je sud u Zagrebu.OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

U skladu s odredbom čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača ("Narodne novine" 19/22.) pisani prigovor možete podnijeti na neki od slijedećih načina:

* osobnom predajom pisanog prigovora prodajnom osoblju u prodavaonici
* putem pošte na sjedište trgovačkog društva

Naziv: Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o.
OIB: 89613690552
Sjedište: Branimirova 9, 10000 Zagreb

* putem elektroničke pošte na e-mail adresu: skab612@gmail.com

Napomena: Podnositelju prigovora dostavit će se odgovor o osnovanosti prigovora najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimanja istog. U tu svrhu, molimo Vas da u prigovoru koji osobno predajete u prodavaonici ili dostavljate poštom naznačite svoje ime, prezime i adresu.IZJAVA O PRIVATNOSTI

Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Strip knjižare Asteroid B612 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. je registrirana u Središnjem registru evidencija zbirki osobnih podataka pri Agenciji za zaštitu osobnih podataka AZOP.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. Stranice služe za informacije o proizvodima dostupnim na prodajnom mjestu Strip knjižare Asteroid B612 d.o.o. u Gajevoj ulici 17 u Zagrebu. Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

| Uvjeti poslovanja i korištenja | Reklamacije i povrati | Izjava o privatnosti |
| www.skab612.com | ©2011.-2024. | Web: VJ |
| Sva prava zadržana, Strip knjižara Asteroid B612 d.o.o. | OIB: 89613690552 |